Fotograaf
Brunopress
Gordon haalde uit naar zijn ex Jeffrey

Zanger/presentator Gordon leeft momenteel zijn beste leven in Dubai, maar de relatiebreuk met zijn ex Jeffrey houdt hem nog steeds bezig. Op Instagram deelt het duo aardig wat steken onder water uit!

Gordon was afgelopen week in Zuid-Afrika. Omdat Nederland vanwege het coronavirus het luchtverkeer uit die regio stopzette was het nog even onduidelijk of Gordon aanwezig kon zijn bij de finale van K2 zoekt K3. Uiteindelijk lukte dit gelukkig wél.

Eerder op de dag deelde Gordon nog een ‘powerfoto’, waarop hij hij verdekt uithaalde naar zijn ex Jeffrey. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan.” Lekker dan!

Article continues after the ad

 

 

Catfight op Instagram

Jeffrey had de post van Gordon blijkbaar óók gezien en had hier duidelijk geen zin in. In een (inmiddels verwijderde) Instagram-story leek Jeff mokerhard uit te halen. “Een uur geleden nog smeken om een achtste kans.” Steek die maar in je zak, Gordon!

Down the Road met Gordon

Gordon veroorzaakte heel wat ophef door zijn opmerkingen in de talentenjacht K2 Zoekt K3, maar het programma is in Nederland helaas niet zo’n succes.

Binnenkort kan de presentator revanche nemen, als Down The Road met Gordon start. De show, waarin Gordon rondreist met jongeren die het Down-syndroom hebben, zou eigenlijk deze week starten, maar werd uitgesteld.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Volgens Gordon kunnen we vanaf 4 januari genieten van hem en zijn reislustige kompanen.