Gaby Blaaser, De Bachelorette

Gaby Blaaser is tijdens De Bachelorette al een paar weken op zoek naar haar perfecte man. Maar dit gaat niet altijd helemaal goed. Een van de hunks loopt tijdens zijn date iets te hard van stapel en wordt keihard afgewezen. Ouch! 

Verkeerd ingeschat

Elke woensdag kunnen we genieten van een nieuwe aflevering vol romantische dates en zelfs wat intieme kusjes. Maar in een preview die Videoland vandaag online zette, zien we dat het ook compleet verkeerd kan gaan. Tijdens een super romantische date met Gaby denkt Kasper een bepaalde spanning te voelen en duikt hij naar haar toe voor een lekkere smakkerd. Die spanning was blijkbaar niet wederzijds, want de Bachelorette keert hem haar wang toe. Pijnlijk... Bekijk het ongemakkelijke moment hier beneden:

 

Grote twijfels

De mannen staan meestal te springen om een roos van de Bachelorette. Dat betekent namelijk dat je nog in de race bent naar het hart van Gaby. Maar deze aflevering is er één iemand toch niet helemaal zeker of hij wel een roos wil. Chester uit zijn twijfels bij potentiële concurrent Andreas. "Ik twijfel om vanavond, mocht ik een roos krijgen, om die aan te nemen", zucht hij. Het wordt weer een zenuwslopende rozenceremonie dus!

Article continues after the ad

Elke woensdag zie je een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.