Dacht je dat jouw fitties thuis véél te ver gingen? Nou, onze eigen BN'ers kunnen er ook wat van hoor! Soms vechten ze het zelfs uit op de beeldbuis. Wij hebben 9 totaal uit de hand gelopen tv-ruzies voor je op een rij gezet.

1. Een krankzinnige zussenruzie bij Mr. Frank Visser

Als rechter ben je natuurlijk wel wat gewend. Of Frank Visser hier op voorbereid was is echter maar de vraag. Het programma draaide om tweelingzussen Martine en Michelle, en jongste zus Solange. Ze waren in discussie om de erfenis van hun overleden moeder en dat ging goed mis. Met scheldwoorden als "vuile hoer", "gemeen loeder" en "vuil vies serpent" gaan de zusjes op z'n zachtst gezegd niet heel gezellig met elkaar om. Een vrij trieste situatie, wel goede sensatie voor op tv. Bekijk het filmpje hieronder.  
 

 

2. Gordon vs. Ancilla van de Leest

Jaren geleden gaf digitale privacy-expert én oud-politica Ancilla van de Leest Gordon een genadeloos harde veeg uit de pan, live bij Humberto Tans RTL Late Night. Toen Gordon zei dat hij ‘niets te verbergen’ had en Ancilla aansprak op haar naaktfoto’s van vroeger, hield ze het niet meer. “Misschien moet je eens wat minder coke gebruiken, Gordon!” Oef, pijnlijk. Zeker nu we weten dat  Gordon naar een afkickkliniek ging
 

 

3. Koude pannenkoeken

Buurvrouwen Conny en Tilly hebben het al jaren gezellig met elkaar. Tilly kookt vaak voor Conny en samen racen ze op de scootermobiel door de stad. Échte vriendinnen. Dan ontstaan er plots allerlei kleine irritaties tussen de twee en gaat het van kwaad tot erger. De twee dames zijn beide op oorlogspad en maken elkaar het leven zuur. Na een lang gesprek met De Rijdende Rechter komt dan eindelijk de aap uit de mouw: Conny heeft Tilly ooit koude pannenkoeken geserveerd. Dat kan écht niet.
 

 

4. Patricia Paay vs. Theo Maassen

Nadat Patricia Paay voor de Playboy heeft geposeerd komt ze op bezoek bij De Wereld Draait Door waar ze samen met Theo Maassen praat over haar ervaring. Theo is allesbehalve subtiel over zijn mening en kraakt de beslissing van Paay volledig af, beledigt haar en weigert ook nog eens zijn excuses aan te bieden. Zoals Patricia zegt: "Je bent vervelend". 
 

 

5. De vechtpartij bij Karel van der Graaf

De ruzie is oud maar wel goud. De show ging bijna van de buis wegens lage kijkcijfers, maar deze ruzie lokte de Nederlandse tv-kijkers weer terug. Van der Graaf interviewt in het fragment tegenstanders van het toenmalige bewind in Suriname. In het publiek zitten voorstanders, waarvan eentje de discussie aangaat die uiteindelijk tot een intense vechtpartij leidt.
 

 

6. Gordon & Angela

Na een artikel van Angela in het AD waarin ze stelt dat Gordon op zijn retour zou zijn, haalt Gordon fel uit. Zowel via Instagram, als via interviews katten de twee elkaar flink af en houden het alles behalve gezellig. 
 

 

7. Hans Teeuwen en De Meiden van Halal

All the way back in 2007 legden de zusjes Alariachi (aka De Meiden van Halal) cabaretier Hans Teeuwen letterlijk op de pijnbank in het eenmalige discussieprogramma Bimbo’s en Boerka’s. Hij ging naar aanleiding van een seksgrap in discussie met deze zusjes over vrijheid van meningsuiting. Ze hadden ‘m duidelijk niet onder controle en riepen steeds: “Nee meneer Teeuwen! Wij voeren hier het woord!” Pijnlijke tv….
 

 

8. Treitervlogger bij Pauw

We kunnen ons deze epische shitshow waarschijnlijk allemaal nog wel herinneren. Vlogger Ismail Ilgun en zijn zonnebrilbrigade namen het in Pauw op tegen een gemeenteraadslid – en Jeroen Pauw zelf. Waar het om ging? Buitensporige jongerenoverlast in Zaandam. Het gesprek ontspoort werkelijk aan alle kanten, zeker wanneer Jeroen zich aan de zonnebrilletjes begint te ergeren en nogal geïrriteerd raakt! Zo zien we hem zelden...
 

 

9. Johan Derksen loopt weg

Als een ruzie hoog oploopt – zoals hier bij Wilfred Genee en Johan Derksen – weet je vaak niet meer wie je moet geloven. Feiten, meningen en verwijten ruziën door elkaar heen om voorrang en de rode draad is al lang geleden zoek geraakt. Wat doe je dan in Johan Derksens geval? Nou, je loopt gewoon weg! ok, doei. 
 

 

Bonusgevecht: Peter R. De Vries ontploft in RTL Boulevard

Dit is er eentje uit de recente tv-geschiedenis, maar te explosief om te laten liggen. Peter R. De Vries die het voor de failliete Olcay Gulsen opneemt in RTL Boulevard. Dat Quote-journalist Mark Koster hier liegt over een bron die hij wel/niet sprak, helpt allemaal niet mee. Maar…. dat maakt het wel véél smeuïger. Kijk hoe Peter R. De Vries zijn geduld verliest en een stel snoeiharde hoeken uitdeelt (spreekwoordelijk hé).
 

 

Article continues after the ad