Maan, Suzan en Freek

Na drie succesvolle concerten van de gelegenheidsformatie The Streamers eindigde dit avontuur afgelopen weekend in de Kuip. Althans, eindigde? Organisator Machiel Hofman hintte gisteravond bij Humberto toch op meer.

Article continues after the ad

Een 'onverwachte' comeback zou niet heel gek zijn; afgelopen zaterdag waren er ruim 1,7 miljoen mensen weer digitaal van de partij.

Daverend succes

Humberto Tan wilde daarom gisteravond weten of er niet toch een vervolg aan kan komen. "Als ik dit zie, je twee miljoen kijkers hebt en één miljoen tickets hebt verkocht, dan kan ik mij niet voorstellen dat je zegt: 'Dit was het. Het was over en uit'", probeert de talkshowhost te vissen. "Weet je, het is soms net een schoolklas waar we mee te maken hebben", reageert organisator Machiel Hofman. "De zomer komt eraan en we gaan weer leuke dingen doen. Daar zijn we het over eens en helemaal aangekondigd en dan zit je in de kleedkamer en dan is het toch van: 'we zouden nog wel dit en dit kunnen doen.' Dat gaat in de appgroep nu weer rond." 

Agenda vrijmaken

Dat klinkt erg hoopvol, maar fans moeten niet te vroeg juichen. "Je weet het niet. Voorlopig is het goed nu. Het heeft ons allemaal het voorjaar doorgeholpen, maar wie weet...", vertelt Machiel. Hij heeft er wel alle vertrouwen in dat mocht het er van komen, het agendatechnisch ook gaat lukken. "The Streamers is nu zo'n begrip geworden dat sommige mensen hun agenda hiervoor willen vrijmaken." 

Uniek format

En daar blijkt geen woord aan gelogen; Ronnie Flex en Diggy Dex zien het wel zitten. "Zeker, maar wat het unieke is, en dat is het mooie aan muziek, dat er iets ontstaat uit een noodzaak. Je merkt direct dat het leuk is om te delen met mensen", aldus Diggy. En wat zien we hier: op de Facebook-pagina staat iets aangekondigd voor juni.

Bekijk hier het hele interview.

 

Humberto is nu nog iedere zondag om 21:30 uur te zien, maar dat gaat volgende week veranderen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.