Johan Derksen gelooft niets van Dirk Kuyt

Kijkers van Ziggo en Humberto waren geschokt door het nieuwe uiterlijk van oud-voetballer Dirk Kuyt. Kuyt zei vandaag dat hij géén facelift liet uitvoeren, maar de mannen van De Oranjezomer geloofden er niets van: “Hij heeft een heel ander hoofd!”

Genee begon de uitzending plechtig. “We moeten iets rectificeren, want Kuyt zegt dat hij geen cosmetische chirurgie heeft gehad. Hij heeft een ooglidcorrectie uitgevoerd en een nieuwe kapper, maar verder is er niets gebeurd.”

Article continues after the ad

René van der Gijp reageerde toch een beetje met ongeloof: “Nou, volgens mij zijn er toch wel wat rimpels weg hoor, Wilfred. Van hoe hij hiervoor was. Ja, tuurlijk, man!”

 

Genee liet zich niet uit het veld slaan: “Hélène, jij bent een vrouw, jij kunt dit beter inschatten.” Hendriks leek de oud-voetballer het voordeel van de twijfel te geven. “Nou, die ooglidcorrectie klopt wel, dat heb ik ook gedaan, want dat zakt inderdaad wat naar beneden. Ik weet het niet hoor… Kapsel, tanden: ik weet het niet!”

Genee: “Nou ja, ik heb wel het idee als je dit ziet. Het is toch wel een beetje een Ronald de Boertje.” Johan Derksen kon het niet meer aanhoren: “Hij heeft een heel ander hoofd gewoon! Het is wat hè, een jongere vriendin? Als je een jongere vriendin hebt en je moet vijf operaties ondergaan, dan kunnen jullie die vriendin houden!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Voor de heren en dame van De Oranjezomer was de smadelijke uitschakeling van het Nederlands elftal bij het EK voetbal een flinke tik. Er kijken natuurlijk veel meer mensen als Oranje nog meespeelt én het is makkelijker om onderwerpen te vinden. Gelukkig is er altijd nog het rimpelloze gezicht van Dirk Kuyt!

De Oranjezomer is dagelijks te zien rond de klok van 20:00 uur én 23:00 uur. De aflevering van vanavond kijk je terug op Kijk.nl.