Muppets als de gevangenen van Litchfield Penitentiary? Ja ja, Orange is the New Black heeft zijn eigen Sesamstraatparodie.

Article continues after the ad

Orange is the new Snack

De sketch, genaamd Orange is the New Snack, heeft een bijna identieke opening met dito liedje. Het decor is, in plaats van Litchfield Penitentiary, Litchfield Academy en hoofdpersoon Piper Chapman wordt ingeruild voor muppet Piper Snackman. Ook de sesamstraatversies van onder anderen Pornstache, Crazy Eys, Red en Lorna zijn van de partij.

Serieparodie

Het is niet de eerste keer dat Sesamstraat een populaire serie op de hak neemt. House of Cards (House of Bricks), Game of Thrones (Game of Chairs), Downton Abbey (Upside Downton Abbey), True Blood (True Mud), Homeland (Homelamb) en Twin Peaks (Twin Beaks) gingen de Netflix-original voor. Welke show er nog gaat volgen? Nog niet bekend. Maar wij zien graag een Sesamstraat-versie van Suits tegemoet.

Nieuw seizoen

Orange is the New Black seizoen vijf is vanaf vrijdag te zien op Netflix. Het is dus bepaald geen verrassing dat Sesamstraat er nu voor kiest de show te parodiëren. In seizoen vijf zien we hoe het is afgelopen na de grote gevangenisrel van seizoen vier.