Michael Jordan en de Chicago Bulls in The Last Dance op Netflix

Vandaag zijn de laatste twee afleveringen van The Last Dance op Netflix verschenen. Deze tiendelige docuserie vertelt het levensverhaal van basketballegende Michael Jordan. En blijkbaar valt de combinatie van intrigerende interviews, duizelingwekkende dunkcompilaties en beukende hiphopbeats in de smaak bij de fans, want The Last Dance is momenteel de op drie na populairste titel op Netflix. Balen dus dat het einde in zicht is! Hoewel…
 


Magic Johnson

Volgens The Hollywood Reporter gaat The Last Dance de verlenging in. Sportzender ESPN, die de serie in samenwerking met Netflix maakt, werkt namelijk aan een extra aflevering van de docuhit. Hierin blikt basketbalheld Magic Johnson samen met sportverslaggever Stephen A. Smith terug op The Last Dance. De nabeschouwing, met de gevatte titel After the Dance, zal op dinsdag in Amerika te zien zijn. Het is nog niet bekend of deze special ook op Netflix zal verschijnen, maar gezien de laaiend enthousiaste reacties op deze sportsensatie hebben we daar alle vertrouwen in!

Last van afkickverschijnselen na het stoppen van The Last Dance? Check dan ons overzicht van de vijf beste sportdocumentaires op Netflix!

Article continues after the ad