Lego Masters, jury, kritiek

Ondanks het alternatieve Songfestival zaten alsnog bijna 1,6 miljoen mensen aan de buis gekluisterd voor het RTL-programma LEGO Masters. Deze week werd er een tweede seizoen aangekondigd, maar de makers hebben wel wat te verbeteren. Dat blijkt uit commentaar op Twitter.

Article continues after the ad

Net als vorige week kwam er namelijk flink wat kritiek op de eenkoppige jury van het programma. De zogenoemde 'Brick Master' mag als enige bepalen wie de show moet verlaten en welk duo er straks als winnaar uit de bus komt. En dat is volgens de kijkers niet eerlijk. Bekijk hieronder enkele reacties.

 

Publiekslievelingen

Deze week kregen de overgebleven kandidaten de opdracht om een 'achter de schermen' bij alledaagse voorwerpen te maken. De kunstwerken deden het uitstekend bij de kijkers, maar niet alle duo's konden de Brick Master overtuigen. Uiteindelijk trokken publiekslievelingen Arno en Andreas aan het kortste eind. Zij moesten de show verlaten en daar baalden een aantal Twitteraars behoorlijk van. "Arno & Andreas hebben eigenlijk al de hoofdprijs te pakken, ze zijn zó lief voor elkaar", schreef een kijker dan ook.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Gemist? Bekijk hier de aflevering terug.