Jan Dulles, 3js

Och, nee… Net nu Jan Dulles de boel voorzichtig weer een heel klein beetje probeerde op te pakken, heeft de zanger opnieuw verdrietig nieuws te verwerken gekregen. De vader van de 3JS-zanger is namelijk overleden.

Vader 3JS-zanger overleden

Jan Dulles laat via Facebook weten dat zijn vader is overleden. Jan brengt via zijn Facebook-bericht een mooi eerbetoon aan zijn vader. Je ziet hieronder een aantal foto’s en de songtekst van het nummer Betere jaren van de 3JS, dat hij eerder voor zijn vader schreef. Jan sluit zijn bericht af met de volgende woorden: “Rust zacht ouwe! Je werk zit erop.” De vader van de zanger leed aan de ziekte van Alzheimer. Jan vertelde in het verleden al een aantal keer openhartig over de ziekte van zijn vader. Vorig jaar zei hij bijvoorbeeld in Veronica Magazine: "Geestelijk is hij eigenlijk helemaal weg. Hij herkent mij ook al lang niet meer." 

Aan de muur hangt een foto van jou en mij Van hoe jij naar me keek In de betere jaren toen alles nog onschuldiger was...

Geplaatst door Jan Dulles op Dinsdag 2 februari 2021

 

Article continues after the ad

 

"Ergste nachtmerrie uitgekomen"

Het bericht over Jans vader volgt kort op het overlijden van zijn drie maanden oude dochtertje Donna. De 3JS-frontman meldde afgelopen december dat “de ergste nachtmerrie van iedere ouder” uit was gekomen. Vanwege het verschrikkelijke nieuws werden Jan en zijn familie overstelpt met medeleven. We hopen dat ze nu ook weer op zoveel steun mogen rekenen.