Goed nieuws voor seriefans die niet kunnen kiezen tussen sciencefiction en westerns: er is een nieuw seizoen van de HBO-hit Westworld in de maak!

Opstand

Met Westworld scoorde HBO een van de meest in het oog springende series van de laatste jaren. Deze sciencefictionreeks, gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael ‘Jurassic Park’ Crighton, draait om een pretpark waarin steenrijke bezoekers zich als cowboy kunnen uitleven op geavanceerde robots. Maar langzaam maar zeker komen de schijnbaar levenloze attracties in opstand tegen hun meesters… Hoewel de serie er in het tweede seizoen niet bepaald overzichtelijker op werd, kunnen de fanatieke puzzelaars uitkijken naar het derde hoofdstuk in de reeks!

Article continues after the ad

 

Oogstrelend

In een interview met The Wrap onthulde Casey Bloys, hoofd programmering bij HBO, dat de opnames voor het derde seizoen van Westworld begin maart van start zullen gaan. Het is helaas nog niet bekend wanneer de derde reeks te zien zal zijn, maar dat zal niet voor 2020 is. De serie zit vol speciale effecten en die kunnen vaak pas na het afronden van de opnames worden toegevoegd. Het zal het wachten waard zijn: hoewel we de draad regelmatig kwijt zijn, is Westworld misschien wel de meest oogstrelende serie die er momenteel te zien is!