The Good Doctor S4

Het medische drama The Good Doctor heeft nu letterlijk last van een 'medisch drama'. De productie heeft voorlopig zijn taken stopgezet vanwege (corona)testproblemen.

Article continues after the ad

"Er is een probleem met COVID-19-testen, dat we samen met de BC Council proberen op te lossen", bevestigde een woordvoerder van productiehuis Sony Pictures Television eerder deze week aan The Hollywood Reporter. Volgens insiders heeft dat voornamelijk te maken met de hoeveelheid testen. De cast- en crewleden zouden vaker getest willen worden op het virus, maar de lokale Canadese organisatie BC Council vindt dat niet nodig. Daar moet dus nu een middenweg in gevonden worden.

Opnames van start

De makers van de succesvolle ABC-serie met de jonge en autistische chirurg Shaun Murphy (Freddie Highmore) in de hoofdrol werken hard aan de voorbereidingen voor het vierde seizoen. De bedoeling was dat de opnames vanaf half augustus weer zouden beginnen, maar met deze problemen is het nog maar de vraag of dat gaat lukken. We kunnen alleen maar hopen op het beste. De reeks is namelijk zowel in Amerika als in ons eigen land een groot succes, dus stiekem kunnen we niet wachten tot we eindelijk weer van nieuwe uitzendingen kunnen genieten. Nog niet gezien? Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen.

The Good Doctor is in Nederland via Videoland te zien.