De opnames voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why zijn deze week van start gegaan. Er zijn nog geen officiële foto’s of berichten, maar er wordt door de acteurs druk getweet vanaf de set!

More content below the advertising

Cassettebandjes

Deze week zijn de opnames begonnen voor het tweede seizoen van 13 Reasons Why. In deze spraakmakende Netflix-hit geproduceerd door Selena Gomez ontvangen dertien schoolvrienden mysterieuze cassettebandjes met daarop een boodschap van Hannah Baker, hun klasgenote die kort daarvoor zelfmoord heeft gepleegd. Ook in het tweede seizoen galmt de zelfmoord van Hannah nog lang door. Katherine Langford, die terugkeert als Hannah in het tweede seizoen, postte maandag via Instagram Stories deze foto:

Het (door een Franse fan-pagina op Twitter doorgeplaatste) bijschrijft luidt ‘Back in her shoes’. Ook Christian Navarro, die de rol van de intelligente Tony speelt, heeft er zin in!

En afgaande op deze tweet van Christian, verliep de eerste opnamedag van seizoen 2 prima!

Nog even geduld

Ondanks het enorme succes van de serie, waren niet alle fans even blij met het nieuws dat er een tweede seizoen aankomt. Veel kijkers vonden het een mooi afgerond verhaal en waren bang dat een vervolg de serie teveel tot een soap zou maken. Maar de finale riep natuurlijk ook veel vragen op waar fans graag een antwoord op willen. Helaas moeten die nog even geduld hebben. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van 13 Reasons Why te zien zal zijn op Netflix.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.