Chris Hemsworth als Thor

Yes! De opnames van de nieuwe Thor-film zijn vandaag van start gegaan. Chris Hemsworth meldt dat op Instagram.

Hemsworth en regisseur Taika Waititi waren vandaag te gast bij een traditionele dansvoorstelling om de start van de film officieel te openen. Hemsworth deelde een paar foto’s van de ceremonie op Instagram.

Thor: Love and Thunder is het vervolg op het knotsgekke Thor: Ragnarok uit 2017. Deze film in Marvel Cinematic Universe viel op door de campy sfeer en de gortdroge humor die Waititi in de film stopte.

Article continues after the ad

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder gaat wat dat betreft nog een stuk verder! We weten dat bizarre ruimtehaaien een rol in het verhaal spelen, en dat Marvel de hele trukendoos opentrekt. Naast Chris Hemsworth als Thor, zien we Chris Pratt als Starlord en Vin Diesel als Groot. Deze Guardians of the Galaxy bleven na Avengers: Endgame plakken, en spelen een belangrijke rol in het verhaal.

Ook keert Natalie Portman terug als Jane Foster: Thor’s ex-vriendin die zelf een tijdje de rol van superheldin op zich neemt. Christian Bale speelt de rol van Gorr the God Butcher: deze superschurk is razend dat de goden mensen in nood niet helpen, dus besluit hij ze maar allemaal te vermoorden.