De zomervakantie is overduidelijk voorbij voor de castleden van The Big Bang Theory. De opnames van seizoen numero 11 zijn namelijk net van start gegaan.

Article continues after the ad

Scripts galore

Hoofdrolspeler Kaley Cuoco plaatste een foto van zichzelf met het script op Instagram. “We zijn terug”, aldus de actrice, die Penny speelt in de populaire sitcom. Ook Kunal Nayyar, die de rol van Raj voor zijn rekening neemt, deelde een foto van zijn script.

Laatste twee seizoenen?

Toch heeft dit heugelijke nieuws een bitterzoetje randje. Ondanks dat we een 11e en 12e seizoen krijgen (van elk 24 afleveringen) liet maker Chuck Lorre doorschemeren dat dit wel eens de laatste twee seizoenen zouden kunnen zijn. Vooralsnog is er niks bevestigd, maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Cliffhanger

Maar goed, laten we ons vooral focussen op wat we sowieso nog krijgen! Seizoen 10 eindigde namelijk met een (spoiler alert!) monster van een cliffhanger, dus kom maar door met die eerste aflevering! Stappen Sheldon en Amy in het huwelijksbootje? Niks is nog zeker en it’s killing us. Kijk het einde van seizoen 10 hieronder terug.

Het 11de seizoen van The Big Bang Theory gaat op 25 september in première.