Officieel weet niemand ergens van, maar de opnames van het vierde seizoen Stranger Things zijn volop bezig! Een oplettende voorbijganger spotte duidelijk een paar ‘vreemde dingen’.

Let op: bevat lichte spoilers over Stranger Things seizoen 3

Een oplettende inwoner van Rome (in de Amerikaanse staat Georgia, niet in Italië; dát zou een verrassing zijn!) zag een hele karavaan van voertuigen uit de serie passeren en besloot een paar foto’s te maken. Hij werd al snel gevraagd om te vertrekken, wat hij ook deed. Deze 'ChihuahuaWithABoombox' gooide zijn bevindingen echter wel op Reddit en Imgr.

Op de foto’s is niet heel veel te zien, maar dat Stranger Things wordt opgenomen lijkt wel duidelijk, al was het maar vanwege de pickup-truck van sheriff Hopper. Het voertuig is wel ontdaan van de zwaailichten en politiestickers, dus het lijkt ons dat iemand anders de wagen bestuurt

Article continues after the ad

Stranger Things seizoen 4

Over het vierde seizoen van Stranger Things weten we nog erg weinig. We weten dat het komt, dat de show zich voor een groot deel buiten het slaperige stadje Hawkins afspeelt en… dat was het eigenlijk! De teaser die we onlangs zagen líjkt op een verhaal over tijdreizen te duiden, maar wie zal het zeggen?

 

Volgens geruchten verschijnt Stranger Things in 2020, zo’n beetje rond de feestdagen. Hopelijk horen we snel meer over de spannende serie!