Sex and the City

Yasss queens! Het iconisch Sex and the City-trio Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) is back in action! De dames, minus grote afwezige Kim Cattrall, zijn vandaag begonnen met de opnames voor de reboot-serie And Just Like That...

Article continues after the ad

En dat is toch wel een opluchting. In corona-tijden weet je natuurlijk nooit of dingen echt door kunnen gaan, en de SatC-reboot zou eigenlijk al afgelopen lente naar New York gaan voor de opnames, maar nu is het dan eindelijk zover: de camera's zijn aan het draaien hoor! 

Opnames Sex and the City-reboot begonnen

Dat weten we door Miranda-actrice Cynthia Nixon, die een twitter-foto deelde van haar en Sarah Jessica Parker en Kristin Davis. "And just like that, it was day one!!"

 

Wie keren er allemaal terug?

Naast de oude vertrouwde personages Steve Brady (David Eigenberg) en Aidan (John Corbett) kunnen fans ook opgelucht ademhalen wat betreft een ander icoon: ja, Mr. Big himself maakt ook een comeback. De nieuwe afleveringen voelen ook wat representatiever aan: de makers introduceren namelijk een non-binair personage.

Ook SJP dropte de setfoto op haar socials:


De Sex and the City-reboot And Just Like That... komt uit op HBO Max, een streamingdienst die we helaas nog steeds niet legaal in Nederland kunnen ontvangen. Er is ook nog geen releasedate!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.