De opnames van de populaire serie Riverdale zijn tijdelijk stopgezet na het overlijden van acteur Luke Perry, zo meldt The Hollywood Reporter. Hij speelde de rol van Fred Andrews.

Perry lag sinds afgelopen woensdag in het ziekenhuis nadat hij thuis was getroffen door een beroerte. 

More content below the advertising

Periode van rouw

De producers van Riverdale hebben besloten om het filmen tijdelijk stil te leggen, zodat acteurs en medewerkers de tijd kunnen nemen om dit grote verlies te verwerken. Het is nog niet bekend wanneer de opnames weer van start zullen gaan en of het verhaal zal worden aangepast. 

True friend

In een statement laten producers Roberta Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater, samen met Warner Bros. TV en zender CW weten: "We are deeply saddened to learn today about the passing of Luke Perry, a beloved member of the Riverdale, Warner Bros. and CW family, Luke was everything you would hope he would be: an incredibly caring, consummate professional with a giant heart, and a true friend to all. A father figure and mentor to the show’s young cast, Luke was incredibly generous, and he infused the set with love and kindness. Our thoughts are with Luke’s family during this most difficult time."

Riverdale seizoen 4

Luke Perry werd bekend door zijn rol als Dylan in 90210. Vorige week werd bekend dat de serie met een reboot komt. Perry zou hier niet aan deelnemen, omdat hij het te druk had met de opnames voor Riverdale: er was net bevestigd dat er een vierde seizoen komt van de serie. 

More content below the advertising

Het is weer tijd voor lastige keuzes! Netflix heeft vandaag namelijk bekend gemaakt binnenkort met een nieuwe interactieve serie à la Bandersnatch te komen. In You vs. Wild is het aan jou om te zorgen dat survivalexpert Bear Grylls zijn avonturen overleeft. Of nou ja, in ieder geval zonder kleerscheuren doorkomt.

More content below the advertising

You bepaalt het lot van Bear Grylls

Volgens Variety wordt You vs. Wild een achtdelige serie, waarin jij als kijker elke aflevering het verloop bepaalt. Steek je een bevroren meer kruipend over? Of doe je er beter aan stapvoets te lopen? In de hoofdrol zien we Bear Grylls, die laat weten super trots te zijn op de interactieve Netflix-serie. Volgens hem geeft het mensen de kans om de wereld op een unieke manier te verkennen, namelijk vanuit zijn wandelschoenen! De survivalexpert kun je onder meer kennen van zijn programma Running Wild.

Een succesvol experiment

Netflix kondigde You vs. Wild aan tijdens een panel over de toekomst van storytelling. Netflix laat weten dat dit soort interactieve verhalen eigenlijk slechts nog in de kinderschoenen staat. De streamingdienst begon in 2017 met experimenteren. Puss in Book: Trapped in an Epic Tale en Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile waren daar het eerste resultaat van. Inmiddels kun je ook je eigen verhaal bepalen in Minecraft: Story Mode en de speciale Black Mirror-aflevering Bandersnatch. Of You vs. Wild met Bear Grylls net zo succesvol wordt als deze laatste mogen we vanaf 10 april zelf gaan bepalen op Netflix.

We lieten jullie december vorig jaar weten dat de serie Chilling Adventures of Sabrina verlengd werd met een derde én vierde seizoen. Het vertrouwen in de Riverdale spinoff is real, aangezien het tweede seizoen nog niet eens verschenen is! Of dat vertrouwen terecht is, kun je vanaf vandaag in ieder geval al een klein beetje inschatten: we hebben namelijk een trailer voor het tweede seizoen. Kijk snel mee naar Chilling Adventures of Sabrina Part 2!

More content below the advertising

De struggle is real

De Chilling Adventures of Sabrina draait om de half-mens half-heks Sabrina Spellman. Nadat ze haar naam heeft neergepend in het Book of the Beast worstelt Sabrina om een balans te vinden tussen haar plek in het land der stervelingen en haar nieuwe bovennatuurlijke kant. Daarbij lijkt ze echter sterk naar de duisternis te neigen.... Wees gerust: daarbij wordt de romantiek heus niet vergeten. Een van de uitdagingen waar Sabrina dit seizoen voor komt te staan, is namelijk de keuze tussen twee hunks: Harvey Kinkle en Nicholas Scratch.

Bad girl!

In de trailer hierboven zag je hoe Sabrina door een donkere gang loopt. Ze gooit benzine op de vloer van de Baxter High School, alvorens een lucifer aan te steken... Tante Hilda erkent dat haar nichtje toch wel een beetje veranderd is. Hoe dit verder gaat, kun je gelukkig al snel op Netflix zien. De Chilling Adventures of Sabrina Part 2 staat vanaf 5 april voor je klaar.