De opnames van seizoen 2 van hitserie Riverdale zijn aan de gang! De cast deelde alvast een aantal kiekjes vanaf de set en die zien er steengoed uit!

Article continues after the ad

Alice & Betty

Het duurt nog even voordat het nieuwe seizoen van start gaat. Gelukkig zijn de Riverdalers niet bang om naar Instagram en Twitter te trekken. Zo deelde actrice Mädchen Amick een foto van haar en Lili Reinhart. De twee spelen moeder Alice en dochter Betty, die het (in tegenstelling tot het echte leven) niet echt goed met elkaar kunnen vinden in de serie.

Meer foto’s

Ook hoofdrolspeler KJ Apa (Archie) deelde een foto vanaf de set. Een T-shirt vinden was klaarblijkelijk te veel moeite, maar je hoort ons niet klagen. Camila Mendes, die de rijke Veronica Lodge speelt, en stripboekenuitgever Archie Comics plaatsten ook een aantal kiekjes. Enfin, we zetten ze even voor je op een rij.

Verhaal

In het eerste seizoen stond er één vraag centraal: wie heeft Jason Blossoms vermoord? Na dertien afleveringen werd die vraag beantwoord, maar dat betekent niet dat daarmee het verhaal van Archie en zijn vrienden is afgelopen. Sterker nog, seizoen 2 telt maar liefst 22 afleveringen!