Eddy Zoëy presenteert Ranking the Stars

Tipsy BN’ers die elkaar voor rotte vis uitmaken terwijl de presentator de vrede probeert te bewaren: het is weer tijd voor Ranking the Stars! Eddy Zoëy, de nieuwe presentator heeft een foto van de set gedeeld én gemeld dat de opnames gestart zijn!

Dit voorjaar verbaasde Paul de Leeuw fans van Ranking the Stars, in een uitzending van Hoge Bomen. De presentator liet weten dat hij de populaire spelshow niet meer zou presenteren. “Ranking the Stars is enorm leuk om te doen, maar ik mag het helaas niet meer maken omdat het bij RTL5 blijft. Ik ben bij RTL weggegaan en dan zeggen ze: het programma is nu van RTL.”

Eddy Zoëy moet de snerende BN’ers binnenkort in de hand houden en deelt dat de opnames van Ranking the Stars zijn gestart.

Article continues after the ad

Nieuw seizoen Ranking the Stars

“We zijn gestart met de opnames, maar ik dek nog even af wie er allemaal op bezoek komen.” Het blijft dus nog even afwachten welke BN’ers over een tijdje met elkaar in de clinch liggen. We weten dat Frank Jansen (uit Paleis voor een Prikkie en Frank & Rogier Checken In) waarschijnlijk meespeelt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Ranking the Stars vanaf woensdag 27 oktober op RTL5, vanaf 20:30 uur. Een paar van de grappigste momenten uit het programma bekijk je hier!