Ze komen weer terug: FBI Special Agent en haar partner Fox William Mulder. Acteurs Gillian Anderson en David Duchovny zijn inmiddels begonnen met de opnames van het elfde seizoen van The X-Files.

Article continues after the ad

Foto's vanaf de set

Gillian Anderson plaatste de eerste setfoto op Twitter waarop ze met collega David Duchovny te zien is. Maar de actrice was niet de enige. Via social media zijn er nog meer foto's vanaf de set verschenen. Bekijk een lijstje hieronder.

Populaire cultserie

In 2016 keerde de cultserie uit de jaren negentig terug op de buis. Het tiende seizoen viel niet bij iedereen in de smaak, dus we hopen dat het elfde seizoen beter wordt. Er keren in het elfde seizoen naast Mulder en Scully ook andere bekende gezichten terug: Mitch Pileggi (als FBI onderdirecteur Walter Skinner), Annabeth Gish (FBI agent Monica Reyes), William B. Davis (Cigarette Smoking Man) en Robbie Amell (FBI agent Miller) zullen ook te zien zijn. 

In 2018

Het nieuwe seizoen van The X-Files bestaat dit keer uit tien afleveringen en wordt weer uitgezonden door Fox. Het elfde seizoen is als het goed is ergens midden 2018 te zien.