Fotograaf
Netflix/Christos Kalohoridis

Goed nieuws voor fans van The Umbrella Academy. De productie van het nieuwe seizoen is begonnen! Dat laat Elliot Page weten via Instagram.

We wisten al dat Netflix met een derde seizoen zou komen en nu zijn de camera’s ook echt gaan draaien. Acteur Elliot Page, die Vanya speelt, deelt op Instagram het nieuwe logo van de Sparrow Academy.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Gemankeerd superheldenteam

The Umbrella Academy draait om een groep geadopteerde broers en zussen met superkrachten. Ze worden opgeleid om de wereld te redden, maar door hun traumatische ervaringen zijn ze meer een gemankeerd superheldenteam. Ze vechten tegen pratende apen, tijdreizende huurmoordenaars en een goudvis. Klinkt apart, maar het is een van de beste series op Netflix!

Article continues after the ad

Enorme cliffhanger

In het tweede seizoen zagen we hoe de Umbrella Academy nog net de wereld had gered. Alle tijdlijnen waren door de war gegooid, maar eind goed al goed. Tenminste dat zou je denken, maar er stond nog een ellendige verrassing voor ze klaar! Showrunner Steve Blackman verklapte al wel één ding over deze cliffhanger en hoe dit verder gaat in het derde seizoen.

Is er al een releasedatum?

Nee, er is helaas nog geen releasedatum. Andere reeksen duurden ongeveer een jaar om te maken. Als we daarmee verder rekenen kunnen we het derde seizoen eind 2021/begin 2022 verwachten. Nog heel even geduld dus, maar voor je het weet kunnen we weer genieten van deze superhelden.