Jumanji: Welcome to the Jungle draaide nog maar net in de bios, toen het vervolg al werd aangekondigd. Binnenkort beginnen Dwayne Johnson en co. met het opnemen van deze avonturenfilm!

Succesvol

Jumanji: Welcome to the Jungle is de succesvolste Sony-film aller tijden. Een vervolg was dan ook net zo onvermijdelijk als kerst met Mariah Carey. De studio maakte het nieuws al bekend toen de film nog in de bioscopen draaide. En Dwayne Johnson deed er in het voorjaar nog een schepje bovenop door de releasedatum te onthullen. De film moet over krap een jaar in de bioscoop verschijnen en dus gaan binnenkort de opnames voor dit tweede vervolg van start!

Article continues after the ad

 

Hawaï

Production Weekly weet te melden dat de opnames op 21 januari zullen worden afgetrapt. Eerdere berichten suggereerden dat Hawaï het decor zou vormen voor dit vervolg, maar de opnames vinden plaats in Los Angeles, Atlanta en Canada. Over het verhaal is nog niks bekend, maar wel weten we al dat Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart en Jack Black zullen terugkeren in de hoofdrollen. Maar goed ook, want de chemie tussen de cast was een van de elementen die Jumanji: Welcome to the Jungle zo’n hit maakte!

Jumanji 3 zal vanaf december 2019 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.