gtst goede tijden slechte tijden logo

De makers van Goede Tijden, Slechts Tijden (GTST) streven ernaar de opnames van de soap in juni te hervatten. Mocht dat inderdaad lukken dan mag je het nieuwe seizoen al in augustus op de buis verwachten!

GTST in augustus weer terug op tv?

EndemolShine (het productiebedrijf achter GTST) laat RTL Boulevard weten dat de opnames van Goede Tijden mogelijk in juni hervat worden. Met andere woorden: de makers hopen volgende maand alweer op de set te staan! Dat zou betekenen dat je in augustus weer kunt genieten van het nieuwe seizoen van GTST. En dat is een maandje eerder dan Joep Sertons en Babette van Veen ons wilden doen geloven….

GTST dit jaar zonder cliffhanger

In maart besloten de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden om het aantal afleveringen per week terug te schroeven vier. Op die manier zou de soap natuurlijk langer door kunnen gaan! Desalniettemin valt de zomer-cliffhanger wel in het water… Vanwege de coronacrisis is de laatste aflevering van dit seizoen al op 28 mei te zien.

Article continues after the ad

Mocht het EndemolShine inderdaad lukken om juni weer op de set te staan, dan zijn we vanaf augustus weer welkom in Meerdijk! Of het coronavirus ook een rol zal spelen in de nieuwe afleveringen van GTST is nog niet bekend.