GTST, familie Verduyn

De opnames van GTST worden zoals eerder al werd gedacht in juni weer langzaam maar zeker opgepakt. Dat gaat er alleen wel anders aan toe dan gebruikelijk.

Article continues after the ad

Er werd van de week nog gesproken over coronatesten voor GTST-acteurs, maar dat plan lijkt nog even in de koelkast te staan. Voor nu is er een tijdelijke oplossing bedacht, zo verklapt Bo Maerten aan RTL Boulevard. "De intieme scènes zijn de komende periode uit het script geschreven. Dus geen zoenscènes, knuffelen of iets overpakken van elkaar, want dat mag niet." 

Geen corona

Dit zou voor de kijker natuurlijk prima opgelost kunnen worden door het coronavirus ook in Meerdijk te laten toeslaan, maar dat gaat niet gebeuren. Creatief producent Rohan Gottschalk vindt namelijk dat het in het dagelijkse leven al genoeg over het virus gaat. "GTST moet juist een ontsnapping zijn uit het dagelijkse leven", zo citeerde Rob Goossens de producent eerder bij het showbizzprogramma

Familie Verduyn

Wat er dan wel staat te gebeuren, is nog even afwachten maar er lijkt een glansrol in te zitten voor de familie Verduyn. Cas Jansen, die de rol van oude bekende Julian Verduyn vertolkt, verklapte aan Veronica Magazine dat er nog heel wat staat te gebeuren. "Vlak voordat de opnames werden stilgelegd, had ik gehoord dat er voor mijn tv-gezin en mij een verhaallijn aankomt die echt smúllen is." Meer wil de acteur er niet over loslaten, dus we moeten geduld hebben. Wij zien deze opnames namelijk pas ergens in augustus of september op de beeldbuis verschijnen.

GTST is voorlopig alleen nog komende week van maandag t/m donderdag te zien op RTL 4.