Chris Hemsworth in Extraction

De actiefilm Extraction was een grote hit op Netflix! Chris Hemsworth schoot zich een weg door Bangladesh om de zoon van een drugscrimineel te bevrijden. Hemsworths avonturen als huurling zijn nog niet voorbij: de opnames van Extraction 2 beginnen volgend jaar!

Het was eigenlijk al bekend dat er een vervolg kwam op de Netflix-actiefilm, maar wanneer deze zou verschijnen bleef onduidelijk. Natuurlijk kwam het coronavirus ook nog even voorbij, maar inmiddels weten we wanneer de film opgenomen wordt: volgend jaar!

Tegenover de website Comic Book zei regisseur Joe Russo dat er hard gewerkt wordt aan Extraction 2. “We werken nog aan het script; hopelijk kunnen we dat in 2021 opnemen. Ik heb er veel zin in, Chris heeft er veel zin in en Netflix ook. Het is een kwestie van snel het script afmaken zodat we kunnen beginnen.”

Article continues after the ad

Extraction 2022?

Als het plan om Extraction 2 komend jaar te schieten slaagt, dan zou de film eind 2021 of begin 2022 klaar kunnen zijn. Waarschijnlijk is het wél zo dat Thor: Love and Thunder eerst gefilmd wordt, dus Hemsworth heeft pas in de tweede helft van 2021 tijd. Een release in 2022 lijkt dus het meest aannemelijk.

Daarna is Hemsworth waarschijnlijk nóg niet klaar: deze week sprak hij al over meerdere sequels op de actiehit!