De derde Bad Boys-film was de laatste jaren een soort Monster van Loch Ness. Er werd over gepraat, dan verdween hij weer en niemand leek er écht in te geloven. Tot nu! De Vlaams-Marrokaanse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen binnenkort met Bad Boys For Life.

Article continues after the ad

El Arbi en Farrah reizen binnenkort naar Los Angeles om hun handtekening te zetten voor de film. Volgens het Belgische ATV skypete het duo onlangs met Will Smith. Het gesprek verliep erg positief, en was doorslaggevend in de beslissing.

Fallah en El Arbi waren eerder verantwoordelijk voor o.a. Black en Snowfall. Hun nieuwste film Patser, met een rol voor Ali B. als gangster Hassan, verschijnt op 1 februari in de bioscoop.

Het duo werd vorig jaar ook al benaderd voor Bad Boys For Life, maar moest toen weigeren, omdat ze Patser graag wilden maken. Daarnaast zullen Fallah en El Arbi Beverly Hills Cop 4 (met Eddie Murphy) regisseren, maar die film staat even op een laag pitje.

Fast Boys

Er wordt al lang gepraat over een derde Bad Boys-film, maar telkens kwam het er op neer dat Will Smith te druk was met andere rollen. Nu de regie geregeld is, is kan er waarschijnlijk snel geschakeld worden.

Martin Lawrence en Will Smith hebben er allebei zin in! Het script wordt momenteel bewerkt door Chris Bremner; naar verluidt beginnen de opnames van Bad Boys For Life deze zomer al.