Bijzonder slecht nieuws voor de mensen met pediofobie (angst voor poppen): Annabelle staat klaar om de bioscopen opnieuw onveilig te maken!

Huiveringwekkend

Annabelle is niet meer weg te denken uit het alsmaar uitdijende The Conjuring-universum. De bezeten pop maakte haar debuut in 2013 en bleek populair (lees: huiveringwekkend) genoeg om haar eigen spin-offserie te dragen. Al een jaar later verscheen haar eerste solofilm, die vorig jaar werd opgevolgd door de prequel met de veelzeggende titel Annabelle: Creation. Inmiddels zijn ook de opnames van de derde film in de reeks afgerond!

Article continues after the ad

 

Mentale voorbereiding

Het goede nieuws werd onthuld via de officiële Twitter-pagina van The Conjuring. Daarbij werd ook vermeld dat Annabelle 3 komende zomer te zien zal zijn. Alle tijd dus om je nog even mentaal voor te bereiden op deze griezelfilm!

Paranormaal

De derde Annabelle-film speelt zich af voor de gebeurtenissen in The Conjuring. De film vertelt hoe de pop terecht is gekomen bij de Warrens. En daarbij duurt het niet lang voordat er vreemde dingen gebeuren in het huishouden van de paranormale onderzoekers. Daarbij zullen Patrick Wilson en Vera Farmiga opnieuw in de huid kruipen van Ed en Lorraine Warren. Meer redenen hebben wij niet nodig om uit te kijken naar deze horrorkraker!