A Quiet Place had weinig woorden nodig om uit te groeien tot een horrorhit van formaat. De voorbereidingen voor het onvermijdelijke vervolg zijn dan ook in volle gang!

Stephen King

Als je als horrorliefhebber A Quiet Place nog steeds niet hebt gezien, is er iets niet helemaal goed gegaan. De film schopte het niet alleen tot onze favoriete horrorfilm van vorig jaar, hij staat ook op een trotse tweede plaats in onze Top 10 van favoriete films van 2018. Zelfs Stephen King is fan! Geen wonder dus dat deze horrorhit een vervolg krijgt. En volgens filmvakblad Production Weekly zal A Quiet Place 2 komende zomer in New York worden opgenomen!

Article continues after the ad

Multitalent

Het scenario voor A Quiet Place 2 wordt geschreven door John Krasinski. Dat belooft veel goeds, want dit multitalent tekende ook voor het script, de regie én de hoofdrol van het eerste deel. De verwachtingen voor dit vervolg zijn dus hooggespannen. We moeten alleen nog wel even geduld hebben voordat A Quiet Place 2 (A Quieter Place?) in de bios verschijnt. Dit vervolg staat namelijk gepland voor mei 2020. Stilte voor de storm, dus!