Linda Hakeboom, goed nieuws

Linda Hakeboom kan voor even opgelucht ademhalen! De 35-jarige documentairemaakster ondergaat momenteel chemo's voor de tumor in haar borst en de uitzaaiingen. Vandaag bleek dat die chemo's grotendeels zijn aangeslagen!

Article continues after the ad

Op Instagram deelt de presentatrice het goede nieuws met al haar meelevende volgers!  

Geen uitzaaiingen te zien

"Ik kan oprecht niet beschrijven hoe spannend dit was. En hoewel er natuurlijk nog een lange weg te gaan is, is dit even een lichtpuntje in al deze ellende", begint ze haar bericht. "De uitzaaiingen zijn niet meer te zien op de scan en de tumor zelf is 75% kleiner. Feest!" Dat is dus een stap in de hele goede richting.

Openhartig over haar strijd

De documentairemaakster is haar hele ziekteproces al bijzonder openhartig over haar strijd. Zo schoof ze niet alleen aan bij Jinek, maar schreef ze onlangs op Instagram nog dat ze zou stoppen met het dragen van een hoofdhuidkoeling, waardoor ze dus officieel kaal zou worden. "Ondanks dat het 'maar haar' is, heb ik daar toch echt hard om gehuild. Maar ergers is het ook fijn dat de kogel nu eindelijk door de kerk is. Niet meer iedere ochtend kijken naar hoeveel haren er vandaag weer op mijn kussen liggen." 

Lees hieronder haar hele bericht.