De Amerikaanse fans kunnen vanavond al genieten van de seizoenspremière van Grey’s Anatomy. Om het wachten voor ons wat te verzachten, onthulde ABC wel al een nieuw fragment van deze televisiehit. Let op: bevat spoilers!

Article continues after the ad

Ongemakkelijk

In het fragment is te zien hoe Meredith (Ellen Pompeo) probeert om te gaan met het feit dat Megan (Abigail Spencer) nog leeft, de grote liefde van haar vlam Nathan (Martin Henderson). Dat Megan de zus is van Owen Hunt (Kevin McKidd) maakt het er allemaal niet makkelijker op. Megan is opgenomen in het ziekenhuis en wordt onderzocht door Nathan. Meredith probeert het gesprek over de verrassende patiënte professioneel te houden, maar de spanning is voelbaar. En hoewel Megan het gesprek nooit gehoord kan hebben, voelt ze wel aan dat de ontmoeting ongemakkelijk is voor alle partijen.

Romantische intriges

Ook in dit seizoen zal er dus geen gebrek zijn aan romantische intriges in de populaire ziekenhuisserie! Seizoen 14 van Grey’s Anatomy gaat vanavond in Amerika van start bij ABC. En hoe! De serie komt flitsend uit de startblokken met een twee uur durende seizoenspremière. In het nieuwe seizoen zullen ook een aantal nieuwe personages worden geïntroduceerd die de verhoudingen verder op scherp zetten, waaronder dokter Carina DeLuca (Stefania Spampinato), de uitgesproken zus van Andrew.

Het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy is vanaf januari te zien bij Net5!