Prince Charming Marvin

Vorige week ging het nieuwe realityprogramma Prince Charming van start op Videoland. Het leek er toen nog rustig en gebroederlijk aan toe te gaan, maar dat is in de derde aflevering al wel anders.

Article continues after the ad

Duidelijk is dat kamergenoten Alastair en Sezer vanaf nu maar ver bij elkaar uit de buurt moeten blijven.

Bijzondere warming-up

Als Sezer die niet vies is van een maskertje hier en daar zich klaarmaakt voor een middagje sporten, kan Alastair het niet laten om daar een opmerking over te maken. "Helpt dat bij het sporten, Sezer?" vraagt hij snerpend als Sezer zijn haar met wat lak nog even in model brengt. "Bijzondere warming-up."

'Praat lekker niet tegen mij'

Die sneer laat Sezer niet over zijn kant gaan. Voor het oog van alle andere mannen schiet hij in de aanval. "WTF is jouw issue?", roept hij uit. "Al doe ik eyeliner op voor het sporten, wat boeit jou dat? Dit is niet afgelopen. Je moet gewoon stil zijn, want dit is hoe ik ben. Je hebt gewoon schijt. Ik zie dat jij je niet wil aanpassen aan mij, dus praat lekker niet tegen mij." En zo was het nog lang onrustig in de Italiaanse villa! 


Prince Charming

Gelukkig hoeven de mannen straks niet met elkaar te eindigen (al kan dat natuurlijk wel), want ze zijn daar vooral om het hart van 'Prince Charming' Marvin te veroveren! Of dat ze lukt, blijft nog even de vraag, maar één ding is wel duidelijk: het programma is nu al voor vele een dikke guilty pleasure. Lees hieronder maar wat enthousiaste reacties.

De Videoland-serie Prince Charming breidt iedere woensdag uit met een nieuwe aflevering!