Bart Ettekoven weet het niet meer

Nu Nederland zich afvraagt of André Hazes en Sarah van Soelen nog bij elkaar zijn, lijkt Monique Westenberg nog even wat olie op het vuur te gooien. Zijn ex poseert op Instagram met een kettinkje met de letter ‘A’. Expres of niet: volgers zijn er maar druk mee. Bart Ettekoven van Shownieuws werd wanhopig van!

André Hazes is na een kort verblijf in Nederland vertrokken naar Dubai, terwijl zijn vriendin Sarah niets loslaat over hun relatie. Ze verwijderde de initialen van André uit haar Instagram-profiel en draagt óók de ketting die ze van hem kreeg niet meer.

 

Article continues after the ad

 

De battle van de kettinkjes

Op Instagram plaatste André’s ex Monique Westenberg juist een foto mét een kettinkje, met daarop de letter ‘A’. Sommige Instagram-volgers denken dat dit betekent dat ze weer samen is met André, maar zoals gezegd: die is momenteel heel ergens anders. Is het soms een uithaal naar Sarah of André? Onder de post is er in elk geval een zware battle gaande tussen #TeamMonique en #TeamSarah.

 

 

Bart Ettekoven wanhopig

Ook bij Shownieuws vindt men de situatie moeilijk te duiden. Bart Ettekoven gaf aan dat hij inmiddels geen kettinkje meer kan zien. “Ik zit hier iedere avond over kettinkjes te ouwenelen! Gisteren was het Sarah van Soelen zonder ketting, en prompt post Monique een foto mét een ketting.”

Volgens Ettekoven zegt dit niets over Moniques relatie met André. “Volgens mij is dit gewoon het kettinkje voor haar zoon André Jr. Ze heeft het ook al eerder gedragen, ook terwijl het uit was. Ik denk wel: heeft ze hier over nagedacht?”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De soap rond André en Sarah gaat door

Airen Mylene vroeg Ettekoven of hij dacht dat André en Monique weer bij elkaar zijn, en Ettekoven is inmiddels de wanhoop nabij. “Ik weet het gewoon niet meer met deze familie, ik ben het een beetje kwijt. Ik hoop het niet. Ze moeten doen wat ze willen, natuurlijk, maar het lijkt me niet slim.”

Voorlopig is er nog geen officieel bericht van André, Sarah óf Monique gekomen, maar waarschijnlijk horen we binnenkort wel een keer hoe het nou écht zit. Ergens op de achtergrond zit óók Bridget Maasland nog ergens te schaterlachen.