Vorige week ging er een shock door Dancing With The Stars-kijkend Nederland: tot ieders grote verbazing moest Tooske Ragas naar huis. Ook gisterenavond was het weer raak en zorgde de afvaller voor verbaasde reacties...

Article continues after the ad

Tooske moet er nog steeds van bijkomen, maar zou dat vanaf vandaag ook voor rapper Keizer gelden? Hij moest het veld ruimen nadat 'ie de jury én de kijkers thuis niet wist te overtuigen. Hij haakt dus nét voor de grote finale af. Opnieuw zijn sommige kijkers not amused. Het blijft maar aan ze knagen dat de ernstig zieke Bibian nog steeds meedoet.  
 


Dancing With The Stars-woede

Die irritatie richting Bibian Mentel - die vanwege haar ziekte in een rolstoel danst - is niet nieuw. Al weken zitten veel kijkers zich blijkbaar op te vreten achter de buis. Waar de grootste ergernis zit? Bibians 'situatie' en haar 'zielige verhaal' wordt volgens deze zure kijkers 'uitgemolken'. En dat steken ze niet onder stoelen of banken. 
 


Finale

Volgende week strijden overgebleven BN'ers Samantha Steenwijk, Barrie Stevens, Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel om de winst. Grote favoriet is toch wel Samantha. Ze danst elke week de sterren van de hemel met danspartner Marcus. Hun 10'en zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. De grote finale van Dancing With The Stars is zaterdag om 20:00 te zien op RTL 4.