In een poging om meer op Bohemian Rhapsody te lijken, zou Paramount Studios een seksscène uit Elton John-biopic Rocketman willen halen. Het gaat om een intense naaktscène tussen Taron Egerton en Richard Madden.

Oftewel: Elton John (Egerton) en zijn oud-manager en ex-lover John Reid (Madden). Volgens een Daily Mail-journalist overweegt de studio om dit stomende, veertig seconde durende stukje eruit te knippen. Nogal controversieel: deze film gaat tenslotte over Elton John met al zijn heftige seks- en drugsavonuteren…

Article continues after the ad

R-rated

Eerder was het algemeen bekend dat Rocketman wel R-rated moest zijn, gezien Eltons escapades. Logisch ook. Maar… Paramount was begrijpelijk onder de indruk van het gigantische wereldwijde succes van Queen-biopic Bohemian Rhapsody. Waarschijnlijk wil de studio nu ook Eltons biopic wat, euhm, 'toegankelijker' maken voor een groter publiek – vandaar dat ze zo’n scène maar al te graag willen schrappen.
 

 


Eltons reactie

Het is nu wachten op een reactie van Kingsman-ster Egerton (die overigens gewoon zélf zijn nummers zingt) of Elton John zelf. Beiden waren in eerdere interviews nogal overtuigd van de film. Ook waren ze trots op alles dat Rocketman ons zou gaan laten zien. En ja: dat is een stukje heftiger dan Freddie Mercury’s ‘brave’ avontuurtjes.

De Superguide-redactie kijkt al lang uit naar deze ruige biopic. Eerder gaven we je al 8 redenen waarom we niet kunnen wachten op Rocketman. Wist je bijvoorbeeld dat de regisseur ook (deels) Bohemian Rhapsody regisseerde?