Sylvia in Jinek

Sylvia uit het laatste Married at First Sight-seizoen komt met "het geweldigste nieuws van de wereld". Haar herstel van longkanker ging al de goede kant op en nu kan ze nóg beter nieuws droppen: op de plek waar haar tumor heeft gezeten, is geen 'activiteit' meer.

Article continues after the ad

We sloten begin dit jaar weer een geweldig ongemakkelijk, maar ook hier en daar lief seizoen van Married at First Sight af. Sylvia van Mierlo en match Freddy - aka 'Fred' - ontpopten zich tot grote favorieten. Hoewel ze geen liefde vonden, hielden ze er wel een goede vriendschap aan over. Maar... het seizoen eindigde met een flinke klap: Sylvia bleek longkanker te hebben. Na een lange weg vol hobbels komt Syls laatste update als een grote verlossing.

Sylvia door het dolle heen

"Ik ben zo blij", vertelt ze in onderstaande update. Bij haar laatste doktersbezoek kreeg ze te horen dat er nu alleen nog maar littekenweefsel zit op de plek waar haar tumor zat - er was in ieder geval geen 'activiteit' meer te zien. "Ik moet het even door laten dringen, ik ben er zo blij mee en we gaan gewoon door." Syl gaat met een érg lekker gevoel de decembertijd in: "We gaan de feestdagen in met heel veel zin en lol maken en gewoon, lekker genieten."


Nog een keer trouwen?

Hoewel Fred géén liefdessoulmate bleek, maakt een andere kerel nog steeds kans om het hart van Sylvia te veroveren. Een paar maanden geleden zei ze namelijk al dat er zeker ruimte is voor een nieuwe man in haar leven. Ze sluit nog een keer trouwen óók niet uit. Dan moet die man (op leeftijd) wél op de knieën. "Al hebben mannen van mijn leeftijd vaak kunstknieën. Dat wordt dus misschien wat lastig, maar dan smeren we er wel wat kruipolie op."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.