Amanda Bynes is terug en ze voelt zich beter dan ooit. Ze staat op de cover van Papermagazine en wil graag de record straight zetten over haar drugsgebruik… én het ontdekken van Channing Tatum.

Article continues after the ad

Amanda zit sinds 2014 op de Fashion Insitiute of Design and Merchandishing. Hoewel ze bijna klaar is met school, gaat ze haar diploma niet meteen gebruiken. De voormalig Nickelodeon-actrice is na veel ups en downs weer klaar om terug te keren naar de acteerwereld.

She’s The Man

Aan She’s The Man heeft Amanda veel negatieve herinneringen overgehouden. In de film doet ze zich voor als een jongen omdat ze mee wil doen met het voetbalteam. Toen ze haarzelf terugzag, viel ze naar eigen zeggen in een zwart gat. Ze was niet tevreden met haar uiterlijk en raakte verslaafd aan onder andere adderall, een amfetamine.

Drugsgebruik

Amanda begon op jonge leeftijd met drugs en daarmee kwam haar carrière tot een einde. Ze is ook nog een paar keer gearresteerd, maar sinds haar verblijf in een afkickkliniek in 2014 is ze clean.

Channing Tatum

Ook over Channing Tatum – die zijn debuut maakte in She’s The Man – heeft Amanda nog wat te zeggen. Zo gaf ze in het interview aan dat ze hard heeft gevochten voor Channing, omdat hij destijds niet beroemd was. Hebben we Magic Mike te danken aan Amanda?

Lindsey Lohan, een andere Hollywood wild child die rond dezelfde tijd als Bynes hard feestte, zegt haar party days nu ook gedag.