Na de vierde aflevering van Wie Is De Mol? Lopen de gemoederen inmiddels hoog op. De diefstal van een joker resulteerde zelfs in een reactie van… het Openbaar Ministerie!

Nielson verwisselde in de vorige aflevering een stukgeslagen joker met een exemplaar van Evelien. Evelien zette deze vervolgens in, maar kreeg te horen dat haar joker ongeldig was. Tot overmaat van ramp vloog Evelien er óók nog uit. Waarom zou je dat doen?

Article continues after the ad

 

Wie is die mafkees?

Een Persofficier van Justitie stuurde vanmiddag deze tweet het internet op. Er is tenminste één WIDM-fan met een groot rechtvaardigheidsgevoel, die letterlijk mailtjes stuurt om te vragen of dit allemaal maar kan. Nielson moet boeten voor zijn diefstal van de joker!

 

De politie in Rotterdam haakte lekker in op de kwestie. De zanger is momenteel even zelf ‘De Man Die Niet Kan Gaan’.

 

Enerzijds is zo’n incident best grappig, maar het is ook wel één van de redenen dat Wie Is De Mol? niet voor iederéén is weggelegd. Hysterisch gedoe allemaal...

Hoewel, de Persofficier van Justitie heet Marilyn Fikenscher… Dat begint met de letter ‘M’, net als het woord ‘mol’. We duiken er nog even wat verder in.

Wie Is De Mol? gaat aanstaande zaterdag verder, om 20:30 uur op NPO1.