Johnny de Mol

Johnny de Mols ex Shima Kaes beschuldigt hem van ernstige mishandeling en poging tot doodslag. Gisteren zat de SBS6-ster bij Op1 aan tafel om zijn nieuwe show De Mols Hoop te promoten. Natuurlijk vroegen de presentatoren ook hoe het nu zit met die zaak.

Article continues after the ad

Of, nou ja... een zaak? Zo kunnen we het eigenlijk nog niet noemen. Johnny heeft nog niets gehoord van het kamp-Kaes. Wel is hij samen met zijn vader bezig met een andere zaak. Hij deed eerder aangifte tegen Shima nadat ze haar juridisch adviseurs een (volgens Johnny) dreigbrief liet sturen waarin ze geld vraagt in ruil voor 'aantoonbaar bewijsmateriaal'. Johnny: "Naar die zaak is het OM nu aan het kijken, maar van hun zaak hebben wij nog niets gehoord.

Johnny over de vermeende mishandeling

Er lekte eerder al een audiotape uit waarin we Johnny en Shima tegen elkaar tekeer horen gaan. Hierin praat zij ook over lichamelijk letsel dat Johnny bij haar zou hebben aangebracht. "Onze relatie verdiende geen schoonheidsprijs", reageerde Johnny in Op1. "Maar dit soort aantijgingen gaan echt te ver. Van mishandeling wil ik graag afstand doen."

Impact op zijn gezin

"Zoiets heeft wel impact", aldus de presentator. "Ook op je gezin en voor je vrouw. We hebben nu twee jonge kindjes. Maar werk is wel weer goed om te blijven staan waar je voor staat. Op een gegeven moment moet je er weer op uit en je gezicht laten zien. Zeker als je vindt dat je jezelf in de spiegel kunt blijven aankijken."


Op1 is elke werkdag (en op zondag) om 22:20 uur te zien op NPO 1.