Op1 met Jeroen Pauw over Peter R. de Vries

Naar aanleiding van het overlijden van Peter R. De Vries kwam Op1 vanavond met een speciale uitzending. Kijkers waren enorm te spreken over de presentator: Jeroen Pauw. Kijkers zagen het als een enorm teken van respect.

Nederland is diep geschokt door het overlijden van Peter R. De Vries, die vorige week werd neergeschoten in Amsterdam. In Op1 werd uitgebreid stilgestaan bij Peter R. De Vries en de georganiseerde misdaad. Kijkers waren enorm blij dat Jeroen Pauw de speciale uitzending verzorgde.

Peter R. De Vries overleden

In Op1 werd stilgestaan bij de carrière van De Vries, de noodzaak van beveiliging (die hij stelselmatig weigerde) en de betrokkenheid van de misdaadverslaggever bij de processen  tegen Willem Holleeder en Ridouan Taghi.

Article continues after the ad

Eerder vanavond stonden de collega’s van Peter R. De Vries bij zijn overlijden stil in RTL Boulevard, en liepen de emoties hoog op. Bekende Nederlanders en politici spraken hun afschuw uit over de aanslag op de misdaadjournalist.

Later op de avond heeft Op1 een tweede uitzending vanuit Hoensbroek die in het teken staat van de overstromingen in Limburg. Johan Derksen maakte eerder deze week geen vrienden toen hij grappen en grollen maakte over de ongelukkige inwoners van de overstroomde gebieden.