Op zoek naar Maria op AVROTROS

Gisteravond was het dan zover: de grote finale van Op Zoek Naar Maria. Dit muzikale talent werd uiteindelijk gekroond tot de winnares van de musicalwedstrijd!

Nandi van Beurden

In Op Zoek Naar Maria strijden tien deelneemsters om de hoofdrol in The Sound of Music. In de finale maakten nog maar drie kandidaten kans op de felbegeerde rol: Nandi van Beurden, Natascha Molly en Tessa Sunniva. Laatstgenoemde sneuvelde vlak voor de finish, waardoor Nandi en Natascha het tegen elkaar op moesten nemen in de allesbepalende sing-off.


The Sound of Music

Het was een nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk wist Nandi van Beurden net iets meer stemmen te trekken dan haar muzikale rivale. Hiermee is zij verzekerd van de rol van Maria in de volgende editie van The Sound of Music. Nandi treedt hiermee in de voetsporen van Maaike Widdershoven en Anouk Maas, die eerder tekenden voor de rol van de zingende gouvernante in de onverwoestbare musicalklassieker.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Op de korrel

De weg naar finale van Op Zoek Naar Maria verliep dit jaar niet helemaal zonder hobbels. Het Commissariaat voor de Media nam de talentenjacht op de korrel vanwege de opmerkelijke reclameonderbreking in het programma. Ook het stemproces was niet onomstreden. Nandi zal er allemaal niet van wakker liggen. Zij bouwde vlak voor de finale al een feestje!


De complete aflevering van Op Zoek Naar Maria is terug te kijken via NPO Start.