Nicol en Peter Gillis

Bijna de helft van Nederland wil Peter Gillis en zijn vriendin Nicol van de buis knikkeren, zo blijkt uit Het Grote Kijkonderzoek van Veronica Superguide. De vakantieparkenbaron trekt zich daar niets van aan, maar op twee voorwaarden stopt-ie.

Naar wie kijken we? Naar wie vooral niet? We legden die én veel meer vragen voor aan een representatieve groep Nederlanders. Check hier alle bevindingen uit Het Grote Kijkonderzoek, uitgevoerd door bureau Ipsos. De respondenten liepen dus... niet bepaald weg met de Gillisjes.

Peter wil nog jaren door met Massa is Kassa

De meest bourgondische realityserie van Nederland blijft als het aan Peter ligt nog wel efkes op de buis, nondeju. "Als het aan ons ligt gaan we nog jaren door. Er komen vooralsnog alleen maar kijkers bij", zegt hij tegen Veronica Superguide.

Article continues after the ad

Het einde van Massa is Kassa

Mocht het aantal kijkers drastisch inkakken, gaat de campingverzamelaar niet meer aan een dood paard trekken. "Als ik geen fans meer over heb en de kijkcijfers storten in, dan stop ik. Maar dat is nog niet het geval."

Het Grote Kijkonderzoek van Veronica Superguide werd uitgevoerd door bureau Ipsos onder een representatieve groep van ruim duizend Nederlanders tussen de 18 en 74 jaar. Voor het volledige Kijkonderzoek check je de nieuwe editie van Veronica Superguide, die vanaf dinsdag in de winkels ligt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.