Ja! Eindelijk weten we wanneer we seizoen 2 van één van de tofste Netflix-series van 2016 kunnen verwachten. Op 27 oktober lasten we massaal een extra lang weekend in om het nieuwe seizoen van Stranger Things te bingewatchen!

Article continues after the ad

Poster

Naast het bekendmaken van de releasedatum, heeft Netflix ook een spooky eerste poster van het nieuwe seizoen gepresenteerd. En er lijkt iets in de lucht te hangen boven het stadje Hawkings. Daar is de Demogorgon uit seizoen 1 niets bij!

Waar waren we ook alweer?

Het is 1984. Ondanks de terugkeer van Will Byers uit de Upside Down zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen die een jaar eerder plaatsvonden. Alles lijkt aan de oppervlakte weer normaal, maar schijn bedriegt. Er heerst een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle overlevenden van het kleine stadje… Oh, en waar is Barb?!

Anders…

Stranger Things-acteur David Harbour, die Jim Hopper speelt in de serie, doet er nog een schepje bovenop in een interview met E! News: “Dit seizoen wordt duisterder, grootser, sneller, met meer schrikmomenten en meer humor! Het wordt anders dan je verwacht.” Voor nu moeten we het nog even doen met onderstaande teaser. Maar niet vergeten dus: 27 oktober!