In de online wereld gaat Anna Nooshin al een tijdje mee, maar sinds kort duikt ze ineens overal op! Een groot publiek kent Anna waarschijnlijk nog niet zo goed. Dat is voor ons een uitgelezen kans om Anna Nooshin te leren kennen met de Schaal van Superguide!

Article continues after the ad

1. Heeft ze een boek geschreven of is er een boek over haar geschreven?

Jazeker! Binnen twee jaar knalde Anna er twee boeken uit. In haar eerste boek ‘On Top’ beschreef ze haar levensweg en in 2016 verscheen het vervolg ‘On Life’. 1 punt.

2. Wat is haar reputatie?

Online heeft Anna al behoorlijk naam voor zichzelf gemaakt. Haar website (NSMBL.nl) is inmiddels uitgegroeid tot een online lifestyle-bijbel. Dagelijks zien zo’n 230.000 mensen Anna’s foto’s op hun Instagram voorbijkomen en ook haar vlog-kanaal is de 75.000 abonnees al ruim voorbij. Maar Anna wil meer! Opeens zien we haar o-ver-al opduiken. Sinds kort is ze een vast gezicht in RTL Boulevard, jurylid in Holland’s Next Top Model, deelnemer aan Expeditie Robinson en ligt haar eigen collectie in menig Hunkemöller filiaal. Nu zijn er vast mensen die dat ‘een beetje te veel een beetje te snel’ vinden, maar Anna is gewoon heel ambitieus en timmert lekker aan de weg. Of moet ze soms oppassen voor een “Anna-overkill? 1 punt.

3. Hoeveel programma’s/films/series heeft zij op haar naam staan?

Hadden we ons dit een paar maanden geleden afgevraagd, dan was het antwoord 0 geweest. Maar op dit moment zijn de avonden van RTL rijkelijk gevuld met Anna Nooshin. Je kunt haar bewonderen in RTL Boulevard, Expeditie Robinson en als jurylid in Holland's Next Top Model. Mocht je dat nog niet genoeg vinden, kun je ook nog meerdere vlogs per week bekijken. Maar hé, laten we niet overdrijven. 1 punt.

4. Hoeveel volgers op Twitter heeft ze?

Voor een ‘social media mogul’ erg weinig! 10.800 Twittervolgers vinden we toch wat aan de lage kant. Maar ja, Twitter verliest dan ook populariteit onder de jonge luitjes. 0 punten.

5. Hoe doet ze het bij de mannen?

We kunnen ons goed voorstellen dat er een hoop mannen zijn die met Anna wel een beschuitje willen eten. Pech, mannen! Anna woont al een aantal jaar samen met haar vriend, die ook regelmatig zijn opwachting in haar vlogs maakt. 0,5 punt.

6. Is ze in aanraking met justitie geweest?

Anna? Nee. Die is hartstikke braaf, joh. Ze drinkt geen alcohol, rookt niet en houdt zich netjes aan alle regeltjes... Voor zover wij weten. 1 punt.

7. Hoe wordt ze gerecenseerd?

Anna is een spiksplinternieuwe tv-persoonlijkheid. De recensenten hebben nog niet eens tijd gehad om hun computer aan te zetten en een stukje te typen. Of ligt het gebrek aan uitgebreide Annalyses (ha-ha) aan het feit dat Anna op televisie gewoon nog heel erg netjes is? 0 punten.

8. Hoe ziet de toekomst er voor haar uit?

Positief! Anna is nu al helemaal hip in televisieland en wij gokken dat dat nog wel even zo blijft. Zelf heeft Anna er ook wel vertrouwen in. “Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn”, vertelde ze onlangs aan het AD. Zo wil ze graag haar eigen programma’s gaan produceren en lijkt een eigen reisprogramma en een cosmeticalijn haar wel wat. 1 punt.

9. Heeft ze ook succes over de grens?

Tot nu toe is het Nederlandse podium nog groot genoeg voor Anna. Maar geef haar wat tijd en wie weet zet ze dan haar zinnen op het buitenland. 0 punten.

10. Heeft ze bekende familieleden of vrienden?

Anna heeft haar succes helemaal zelf opgebouwd. Geen beroemde familie of vrienden die haar een zetje hebben gegeven. Waarschijnlijk kan Anna na Expeditie wél een groep bekende eilandgangers tot haar vrienden rekenen. 0,5 punten.

Eindcijfer: 6