Het wordt druk in het filmuniversum van Spider-Man. Naast Venom en Black Cat, werd onlangs ook bekend dat Sony films over de Spidey-schurken Mysterio en Kraven in productie heeft!

Article continues after the ad

Scharrel

Spinnen en spin-offs blijken een ‘match made in heaven’. Sony is al druk bezig met de spin-off Venom met Tom Hardy in de titelrol. En ook de film over Peter Parkers scharrel Black Cat is goed op weg. Maar daar blijft het niet bij: Sony ontwikkelt ook films rondom de schurken Mysterio en Kraven!

Jager

Mysterio is een special effects-expert die zijn trucages inzet voor criminele activiteiten. Kraven is een jager die Spider-Man als de ultieme prooi ziet. Het doel is om uiteindelijk naar een te film te werken over The Sinister Six, een superschurkenteam waar ook Spidey-personages als Dr. Octopus en Sandman deel van uitmaken. Dit moet Sony’s antwoord worden op de DC-kaskraker Suicide Squad.

Ironisch genoeg is het nog maar zeer de vraag of Spider-Man zelf ook te zien zal zijn in deze spin-offs. Sony geeft aan dat ze Tom Holland graag willen strikken voor een bijrol, maar met zijn eigen filmreeks en een belangrijke bijrol in de grotere Marvel-films, is het nog onzeker of dit praktisch haalbaar is. Als hij maar wel zijn agenda vrijmaakt voor de onvermijdelijke Sinister Six-film!