Man, man, man! Rob Geus haalt binnenkort Ali B. eens even flink door de mangel. De gesel van onhygiënische keukens, deze schrik van de beduimelde shoarmazaak is de nieuwste ‘roaster’ in The Roast Of Ali B! Hij lust de populaire rapper rauw, of nog beter: goed doorbakken.

Rob Geus staat niet per se bekend om zijn grappige voorkomen, maar we laten ons graag verrassen door de strenge controleur. Geus werkte wel (onbedoeld) op de lachspieren tijdens zijn deelname in Expeditie Robinson. Hij verprutste een paar kostbare pannenkoeken en wierp ze vervolgens in zee.

Article continues after the ad

 

‘Ach, die ingrediënten vullen ze morgen weer bij’, zei de deelnemer aan Expeditie Robinson die blijkbaar nog nooit Expeditie Robinson gezien had. Hier werden wij niet vrolijk van! Rob zelf ook niet, trouwens: de beelden waren op nogal lullige wijze gemonteerd.

Ondanks deze valse start herstelde Rob zich erg goed en waren de kijkers teleurgesteld toen hij van het eiland werd gewerkt. Zelfs als het Rob niet lukt om scherp uit de hoek te komen tijdens The Roast Of Ali B. is hij waarschijnlijk een dankbaar doel voor de andere deelnemers. Geus zegt zelf: ‘Toen ze me vroegen voor de roast dacht ik eerst dat ze een grap maakten, maar ik heb er onwijs veel zin in!’

 

Aan de andere kant: de legendarische Rob Geus-aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS ontaardde in een soort The Roast Of Peter-Jan Rens En Zijn Vrouw Virginia!

 

Rob Geus kreeg eerder te horen dat zijn diensten niet meer nodig waren bij SBS6, waar hij bekend werd met De Smaakpolitie en Red Mijn Vakantie. Eerder werden Brace, Prem Radhakishun en Henri van Loon al aangekondigd als de kwelgeesten van Ali B. The Roast Of Ali B. is op 17 december te zien op Comedy Central.

Beeld: SBS/Elvin