Door de briljante tweede teasertrailer voor Toy Story 4 wisten we al dat komieken Jordan Peele en Keegan-Michael Key te horen zullen zijn in het nieuwste avontuur van Cowboy Woody en astronaut Buzz Lightyear. Maar ook Keanu Reeves zal een stem inspreken voor deze langverwachte nieuwe Pixar-film. Dat heeft Tim Allen, zelf de stem achter Buzz, verteld in The Tonight Show van Jimmy Fallon.

Article continues after the ad

 

Het is nog niet duidelijk wat voor stuk speelgoed Keanu zal spelen. Wel verklapte Allen vast dat Reeves aanvankelijk vond dat zijn rol teveel op die van Buzz Lightyear leek: “Zelfs hij zei: ‘Dit klinkt teveel als Buzz Lightyear.’ En zijn personage lijkt daar inderdaad wel een beetje op. Dus stelden zij mij gerust door me erop te wijzen dat zijn speelgoedstuk maar heel klein is”.

Hierbij rijst meteen de vraag of Keanu’s personage wat te maken krijgt met Ducky en Bunny, de hilarische nieuwe personages die ingesproken worden door Jordan Peele en Keegan-Michael Key. Deze twee komieken hebben een paar jaar terug immers de speelfilm Keanu gemaakt, over een kat die vernoemd is naar de ster van de Matrix- en John Wick-films.

 

26 juni zullen we erachter komen, want dan zal Toy Story 4 eindelijk in de bioscopen te zien zijn.