Het einde van Gilmore Girls: A Year in the Life liet fans ademloos achter. Ook Milo Ventimiglia, die de rol speelt van Jess, zit nog met de nodige vraagtekens. Pas op: spoilers!

Article continues after the ad

Wookiee

In de laatste aflevering van Gilmore Girls: A Year in the Life onthulde Rory, gespeeld door Alexis Bledel, dat ze zwanger was. Wat ze er alleen niet bij zei, is wie de vader was van haar toekomstige kind. Was het Logan, Jess of toch de mysterieuze Wookiee waar Rory een one-night stand mee had? Milo Ventimiglia, die de rol van Jess speelt, is net zo clueless als jij bent…

'Geen idee'

In een interview met People Entertainment zegt Ventimiglia over zijn mogelijke vaderschap: “Jess hield nog steeds van Rory en dat zal altijd zo blijven. Maar ze hebben hun moment gehad. Of toch niet? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik heb de show niet geschreven, dus ik heb echt geen idee. Ik denk het eerlijk gezegd niet, maar het zou kunnen...”

Riskant

Of we ooit antwoord krijgen op deze prangende vraag, is al net zo onzeker als de identiteit van Rory’s minnaar. Alexis Bledel liet weten dat ze een vervolg wel ziet zitten, maar haar tegenspeelster Lauren ‘Lorelai’ Graham is minder enthousiast. Zij vertelde onlangs in een interview: “Eerlijk gezegd denk dat ik het heel riskant om nog meer afleveringen te maken. Je loopt toch het risico dat je mensen teleurstelt.”