Het einde van het tiende seizoen van The Walking Dead is alweer in zicht! Helaas zullen we de finale pas later zien, omdat die aflevering vanwege de coronacrisis nog niet afgemaakt kan worden… Gelukkig ziet de toekomst van de franchise er echter wel rooskleurig uit. We noemen bijvoorbeeld die drie films die op de planning staan! Vandaag vertellen we je welk TWD-personage we daar mogelijk in terugzien.

TWD-films in de maak over Rick… én Carol?

Na afloop van de meest recente aflevering van The Walking Dead sprak actrice Melissa McBride over de toekomst van haar personage: Carol. We leren via Comicbook dat je haar mogelijk terug gaat zien in (een van) de TWD-films! Deze films draaien in ieder geval om Rick Grimes (Andrew Lincoln), die de tv-serie inmiddels verlaten heeft. Vorige week konden we jullie al vertellen dat Michonne mogelijk een rol in de films heeft gescoord. En nu wordt Carol dus misschien ook nog wel aan de cast toegevoegd!

Article continues after the ad

The Walking Dead-films worden anders dan de serie

Er is nog heel weinig bekend over de The Walking Dead-films. We weten echter al wel dat de films heel anders zullen zijn dan de serie. Het is in ieder geval de bedoeling dat je niet het idee hebt enkel naar een lange aflevering te kijken. Toch vinden wij het best tof dat er mogelijk wat oude, vertrouwde personages opduiken! Zeker als het om Queen Carol gaat; de grootste bazin die TWD kent.