Fotograaf
BNNVARA, te zien: Rob Verlinden
Rob Verlinden

BNNVARA maakte eerder al bekend welke BN'ers we binnenkort terugzien in het altijd ongemakkelijke First Dates-restaurant, maar... het vat was nog niet leeg! Ook déze bekende Nederlanders doen mee aan de First Date Specials.

Article continues after the ad

Op 8, 15 en 22 november ontvangen gastheer Sergio en barman Victor de BN'ers in het First Dates-restaurant. Een van hen is politicus en Songfestival-expert Frits Huffnagel. Die zat gisteren in Shownieuws om de boel alvast een beetje op te hypen! Was het nu wel of niet iets geworden met zijn match Stefan? En passant mocht hij ook nog even de nieuwe BN'er-namen bekendmaken.

Bekende daters

Oké, we wisten dus al dat Frits, influencer Jill van Dooren, entertainer Johan Vlemmix, actrice Jetty Mathurin, presentatrice Irene van der Laar, Bachelorette-deelnemer Kasper én modeondernemer en influencer Maria Tailor gaan sippen aan de cocktail der awkwardness. Nu kunnen we daar met behulp van Frits zangeres en The Voice of Holland-bekendheid Pearl Josefzoon (de ex van De Vooravond-host Renze Klamer) aan toevoegen. Ook gaan we zien wat cupido in petto heeft voor presentator en opper-tv-tuinman Rob Verlinden. Tot slot voegt ook artiest Delany zich bij de andere BN'er-deelnemers,

De First Dates Specials zijn zondag 8, 15 en 22 november om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.