Net5 komt in november met een nieuwe show waarin 8 bekende mannen uit de kleren gaan. Gisteren werden Thijs Römer en Simon Keizer al onthuld en vandaag geeft de zender nog meer bloot (no pun intended). Ook Viggo Waas en Jasper Demollin gaan totaal naakt!

For One Night Only is een eenmalig tv-programma waarin de 8 BN’ers aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Check de video’s waarin Viggo Waas en Jasper Demollin zichzelf aankondigen.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) op

 

Striptease zoals in The Full Monty

De mannen doen meer dan hun kleren uittrekken. Ze gaan ook een dansje uitvoeren, net als in de film The Full Monty. Daarin doen werkloze arbeiders een striptease om geld in te zamelen. The Real Full Monty is overigens ook een ding in Groot-Brittanië; daar is al 3 keer succesvol hetzelfde idee uitgevoerd met bekende Britten om bewustwording voor prostaatkanker te genereren. Overigens laten celebrities ook weleens per ongeluk naaktbeelden van zichzelf lekken.

For One Night Only op 14 november

Net5 onthult volgende week de 4 laatste bekende mannen voor For One Night Only. Vanaf 14 november om 20.30 uur staan de 8 mannen op de zender voor lul (pun intended).